Wie zijn wij?

Cocon is het kinderkoor van een korenfamilie die al vele jaren geniet van samen zingen. Via de website www.ccr-choirs.be vind je meer info over ons jongeren-, jongvolwassenen-, en gemengd koor.

Cocon werd opgericht door enkele leden van ChoriX, het jongvolwassenenkoor van onze korenfamilie.

Katrijn

Katrijn is leerkracht in het basisonderwijs en mama van een zoontje. Zingen en met kinderen werken is wat ze het liefste doet. Een kinderkoor leiden klinkt dan ook als de perfecte hobby! Met haar achtergrond uit de opleiding voor muziekleerkracht, ziet zij het helemaal zitten om voor een groep gemotiveerde zangers te gaan staan, liedjes aan te leren en te dirigeren. Met veel enthousiasme gaat ze deze nieuwe uitdaging aan.

Tine

Tine is een gedreven jongedame die er niet van houdt om stil te zitten. Ze vat de koe graag bij de horens en is super goed in organiseren en plannen. Als ervaren scoutsleidster en medewerker van Scouts en Gidsen Vlaanderen, heeft ze veel ervaring met praktische organisatie en werken met kinderen! Ze heeft er super veel zin in om mee aan de slag te gaan.

Lynn

Lynn zal met haar lief karakter echt een perfecte koormama van ons kinderkoor zijn! Met een groot hart gaat ze om met kinderen en zorgt ze ook voor haar eigen dochtertje. Als logopediste van opleiding en met een groot talent voor taal, kan ze ons zeker helpen met het mooi uitspreken van liedjesteksten en met het juist gebruiken van onze stem.

Ellen

Ook Ellen is leerkracht basisonderwijs van opleiding. Daarnaast zingt en danst ze de pannen van het dak in een bijkomende musicalopleiding. Moves en tips over hoe we onze stem best gebruiken tijdens het zingen, kan zij ons zeker bijbrengen. Een enthousiaste madam, die ons zal leren te stralen op een podium!